Kies voor fysiotherapie als je klachten hebt

Als je een blessure hebt of ergens pijn die je belemmert je dagelijkse werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het zaak dat je daar zo snel mogelijk vanaf komt. Je kunt er dan voor kiezen naar de fysiotherapie te gaan. 

Sportblessures en chronische pijn

Er zijn tal van praktijken te vinden als je online kijkt en Fysiotherapie Claessens van de Rijt is er eentje van. Zij zijn gevestigd in Eindhoven en gespecialiseerd in chronische pijn en sportblessures. Heb je een ander probleem? Dan kun je er ook terecht voor behandeling. 

Snelle behandeling mogelijk

Als je contact opneemt met de praktijk zorgen zij ervoor dat je binnen 24 uur gezien wordt door een fysiotherapeut. Op die manier hoef je nooit lang te wachten en kan er zo snel mogelijk gestart worden met de behandeling. Als je niet onder reguliere werktijden kunt kan er ook ’s avonds een afspraak gemaakt worden. 

Bewegen staat voorop

Als er eenmaal bekeken is met wat voor probleem je te kampen hebt wordt er een plan gemaakt om dit zo snel mogelijk op te lossen. Pijn is erg vervelend en zeker als het je dagelijkse werkzaamheden op een negatieve manier beïnvloedt kan deze erg lastig zijn. Rust is belangrijk als je pijn hebt maar het voornaamste doel is je zo snel mogelijk weer normaal laten functioneren en daarbij staat beweging tijdens de behandelperiode voorop. Door je op de juiste manier te laten bewegen ben je sneller in staat om weer alles te doen dat je tot voorheen kon en pak je je normale ritme weer snel op.